Om AJ Arkitekter

Detaljeorienteret arkitektfirma lokeret på Sydfyn

Dit projekt er i trygge hænder - vi har over 25 års erfaring i branchen

Efter en årrække som ansat i arkitekt- og entreprenørfirmaer tog jeg springet i 2017 og startede op med eget selvstændigt arkitektfirma. Det var karrieremæssigt min bedste beslutning, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer med sig i arbejdet med forskellige arkitektprojekter. Af mine mere end 25 års erfaring indenfor byggebranchen kan bl.a. nævnes projektering, tilsyn og planlægning, herunder ligger mine spidskompetencer især indenfor detailprojektering.

Et stort netværk af samarbejdspartnere

I mit arbejde har jeg et bredt netværk med kontakter til ingeniører, energikonsulenter, entreprenører, håndværkere samt andre samarbejdspartnere, som jeg har et tæt samarbejde med. Som person er jeg kreativt tænkende, engageret samt detaljeorienteret i udførelsen af mit arbejde.

Vores samarbejdspartnere

Sammen er vi stærkere..

Allan Brøndum Johansson

Indehaver AJ Arkitekter

” Jeg er gift med Marie, og vi bor sammen i Svendborg. Udover at bruge tid med vores fire sammenbragte børn, går meget af min fritid med at slappe af i vores sommerhus på Langeland, spille golf, træne, rejse og gå ture i naturen. “

Navigation