Skitseforslag

I fællesskab får vi styr på grundstenene

Få nytænkende og kreativ rådgivning

Med udgangspunkt i hvad vi har aftalt, udarbejdes der et skitseforslag eller dispositionsforslag på baggrund af eventuelle håndtegninger. Resultatet bliver et overordnet tegningssæt bestående af plantegninger og facader. Der kan også suppleres med et principsnit, hvis du har nogle ønsker om at få højder klarlagt. Skitseforslaget er udført på computer og kan viderebearbejdes til myndighedsprojekt samt hoved- og detailprojekt.

Hvis du har et ønske om en 3D visualisering af din fremtidige drømmebolig, kan projektet også udføres i programmet Revit. Det kan give en bedre forståelse af rummelighed, lysindfald mm.

Så hvorfor få AJ Arkitekter til at udføre dit skitseforslag?

I rådgivningsprocessen tager vi hensyn til dine individuelle ønsker til udformning af din drømmebolig samt placering og materialevalg. Det er af stor betydning, at husets detaljer, for eksempel vinduer og døre, bliver klarlagt på et tidligt tidspunkt for at undgå yderligere omkostninger senere i projektet.

Er dit projekt nybyggeri, og har du fundet din byggegrund, bliver udformningen af dit drømmehus specielt tilpasset byggegrunden for optimal placering af opholdsrum, lysindfald og en logisk fordeling af rum og gangarealer.

Brug for hjælp til indretning?

Indretningen af din drømmebolig kan AJ Arkitekter også hjælpe dig med. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere giver vi inspiration og kreative ideer til indretningen af inventar til køkken, bryggers mv. Hvis du vælger os til at udføre dit skitseforslag, vil du få al den nødvendige rådgivning, som du har brug for.

For os er ingen projekter for store eller for små, og vi vil altid bestræbe os på at yde den bedste rådgivning målrettet lige netop dit byggeprojekt. Skitseforslaget kan desuden bruges til at indhente et prisoverslag hos en entreprenør. Så kan du på et tidligt tidspunkt i processen, få pejlet dig ind på, om dit byggeprojekt afspejler, hvad din økonomi kan bære.

Hos AJ Arkitekter har vi nogle faste samarbejdspartnere til at varetage udførelsen af byggeprojekterne i totalentreprise, hvilket også giver et bedre økonomisk overblik for dig.

Har du spørgsmål?

Navigation