Hoved- og detailprojekt

Få et overblik over detaljerne

Dit byggeprojekt bliver gennemarbejdet fra A til Z

Et hoved- og detailprojekt indeholder arbejdstegninger, som en entreprenør eller håndværker kan give en fast pris på samt bygge efter.

De udførte tegninger er af en meget større detaljeringsgrad end i myndighedsprojektet og viser blandt andet også, hvordan konstruktioner skrues sammen. Tegningerne er bakket op med beskrivelser, og de viser placering af radonsikring, dampspærre og fugtspærre samt ventilation af konstruktioner for at sikre et byggeri udført korrekt efter gældende principper og foreskrifter. Herved sikrer vi, at dit færdige byggeri vil blive et sundt byggeri med bl.a. et godt indeklima, og at det kan holde i mange år ud i fremtiden.

AJ Arkitekter udfører tegninger sammenholdt med ingeniørens statiske beregninger, og vi udfører præcise delplaner til hver enkelt faggruppe. Dit byggeprojekt gennemgås fra fundament til tag for at minimere fejl i byggeprocessen.

Præcise tegninger lige til at bygge efter

Fundamentsplaner, opstillingsplaner til porebeton, spær- og stabilitetsplaner er nogle af de tegninger, som vi kan udføre. Yderligere kan nævnes tegninger på AutoCAD og Revit til brug for dine leverandører til at udføre en præcis opmåling.

Du kan trygt overlade os til at varetage udførelsen af dit hoved- og detailprojekt på baggrund af vores mangeårige erfaring. AJ Arkitekter har mere end 250 byggerier bag os udført til vores kunders fulde tilfredshed.

Har du spørgsmål?

Navigation