Udbud og tilsyn

Få et økonomisk overblik og de rette samarbejdspartnere

Få sendt dit byggeprojekt i udbud

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige entreprenør og håndværker til at varetage udførelsen af dit byggeprojekt. Med baggrund i det udførte hoved- og detailprojekt kan der nu indhentes endelige priser for udførelsen samt kontrahering med entreprenør i form af et udbudsmateriale.

Udbudsmaterialet er sammen med tegningerne bakket op med en mere nøjagtig beskrivelse af vinduer og døre, overflader som gulve, lofter og vægge med videre for at finde den helt rigtige pris til dig.

Et godt byggeforløb

AJ Arkitekter kan hjælpe jer med at gennemgå de indkomne tilbud for fejl og mangler, hvilket vil minimere en masse uforudsete udgifter under byggeprocessen. Vi hjælper dig også med at gennemgå kontraktmateriale for at sikre dig imod eventuelle faldgruber.

Har du behov for tilsyn af entreprenør og håndværkers arbejde og gennemgang af byggeprocessen, udfører vi det gerne løbende. De løbende tilsyn er understøttet med notater samt billeddokumentation. På denne måde kan vi sikre registrering af det løbende arbejde. Det giver sikkerhed for dig som bygherre samt for entreprenøren, hvis løsninger udføres i henhold til tegningsmateriale samt gældende normer og foreskrifter.

Har du spørgsmål?

Navigation